Széchenyi 2020

Bemutatkozás

157

CÉGBEMUTATÓ

A Farkas Szervíztechnika Kft. 2004. novemberében alakult családi vállalkozásként. Kezdetben kizárólag műhelytechnikai berendezések kereskedelmét végezte. A megalakulást több évtizedes szakmai tapasztalat alapozta meg, melynek ismerete nagyban megkönnyítette az elindulást.

A kezdetektől, 2005-óta veszünk részt a regionális kiállításokon. A minden év januárjában megrendezésre kerülő nagysikerű AGROmashEXPO után, az OMÉK, a Bábolnai Gazdanapok, Farmer Expo és Szentlőrinci Gazdanapokon rendszeresen találkozhatnak velünk a tankolási rendszerek és kenéstechnika iránt érdeklődők.

Jelenleg több mint 100 beszállítóval állunk kapcsolatban, melynek köszönhetően ma már több, mint 5000 termék található meg a palettánkon. Megrendelőink és a piac igényeit mindig szem előtt tartva, 2014 óta nagy hangsúlyt fektetünk a tankolás- és kenéstechnikára. 2015-óta folyamatosan bővítjük a készleten lévő termékek választékát, hogy minél szélesebb körben és gyorsabban tudjuk a Vevőink igényeit kielégíteni.
Jelenleg a siófoki bázisunkon három raktár áll rendelkezésünkre, több mint 1000 m2 területen, ahol sok termék található a legkisebb zsírzófejtől a
7500 literes duplafalú gázolajtartályig.

Termékeink nagyrészt Olasz, Német gyártók produktuma (Piusi, Pressol, Cattini, Adam Pumps, Emiliana Serbatoi stb), ezen gyártók termékei, a kimagasló minőségükkel és forradalmian új technikai vívmányaikkal hódítják meg a magyar vásárlóink szívét és piacot is.

Számunka fontos a Partnereink magas színvonalon történő kiszolgálása, ezért folyamatosan bővülő létszámunkkal igyekszünk a lehető legrövidebb szállítási határidőket betartani. Családias, kifejezetten jó üzleti kapcsolatot ápolunk beszállítóinkkal, így termékeinket, alapanyagainkat, mindig versenyképes áron tudjuk beszerezni, ezáltal mi is kedvező feltételeket tudunk biztosítani.

Kollégáink, magas műszaki képzettségű, barátságos és minden feladatot alaposan megoldó szakemberek, akik nem ismernek lehetetlent.

Célunk Vevőink teljes körű tájékoztatása és kiszolgálása. Biztosak vagyunk abban, hogy termékeink a lehető legkevesebb erőforrás ráfordítása mellett is segítenék az önök munkáját, akár egy zsírzótömlő, akár egy komplett tartály cseréjét szeretnék cégünk bevonásával megoldani.

Várjuk meglévő és új partnereink megkeresését.